Έπιασαν οι προσευχές τους

default image

Δύο πιλότοι στη Νέα Ζηλανδία, έμειναν από καύσιμα, άρχισαν να προσεύχονται και τελικά προσγειώθηκαν δίπλα σε πινακίδα με το Χριστό!

Φάνηκε σαν μια σχεδόν κυριολεκτική απάντηση στις προσευχές τους. Όταν δύο πιλότοι από τη Νέα Ζηλανδία έμειναν από καύσιμα με ένα μικρό αεροπλάνο που οδηγούσαν, άρχισαν να προσεύχονται και αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε ένα γήπεδο- και μάλιστα έπεσαν δίπλα σε μια πινακίδα που έγραφε: “Ο Ιησούς είναι ο Κύριος”.

Ο Grant Stubbs και ο Owen Wilson, πετούσαν πάνω από την κοιλάδα του Pelorus Sound όταν η μηχανή του αεροπλάνου άρχισε να κάνει περίεργους θορύβους και μετά έσβησε.

“Ο φίλος μου και εγώ είμαστε και οι δύο Χριστιανοί, έτσι η άμεση αντίδρασή μας σε μια απειλητική για τη ζωή μας κατάσταση ήταν να ζητήσουμε τη βοήθεια του Θεού”, είπε ο Stubbs στο Associated Press την Τετάρτη.

Επίσης, είπε ότι προσευχήθηκε κατά τη διάρκεια της δύσμοιρης αυτής πτήσης, το μικρό αεροσκάφος τους να περάσει την κορυφή ενός βουνού και να βρει μια περιοχή προσγείωσης που δεν ήταν πάρα πολύ απότομη- ή έστω στη θάλασσα που ήταν κοντά.

Ο Wilson επεσήμανε ότι θα βρισκόταν σε χειρότερη  κατάσταση και μεγαλύτερη ανησυχία αν τα καύσιμα είχαν τελειώσει πέντε λεπτά νωρίτερα. “Αν ήταν της μοίρας μας να πέσουμε κάπου, αυτό ήταν το κατάλληλο σημείο”, είπε.  “Υπήρξε μια άμεση απάντηση στις προσευχές μας καθώς διασχίσαμε την κορυφή του βουνού και είδαμε ένα αεροδρόμιο που μέχρι τότε δε ξέραμε ότι υπήρχε”.

Αφού προσγείωσε τελικά ο Wilson το “αδύναμο” αεροσκάφος σε μια χλοώδη λουρίδα, ξαφνικά παρατήρησαν ότι βρισκόταν δίπλα σε μια τεράστια πινακίδα με την επιγραφή: ” Ο Ιησούς είναι ο Κύριος – Βίβλος”. Όταν την είδαμε αρχίσαμε να γελάμε”, είπε ο Stubbs.

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής τους παρείχαν καύσιμα για να οδηγήσουν το “χειροποίητο” αεροπλάνο τους πίσω στη βάση.

(Πηγή: Associated Press)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα