Φαντάροι επανδρώνουν περιφερειακά ιατρεία σε άγονες περιοχές

ΝΑΥΠΛΙΟ-Σε μία συντονισμένη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, στρατιώτες του KEMX προχώρησαν στον καθαρισμό της περιοχής γύρω από το λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, οπλίτες μαζί με αξιωματικούς στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος συμμετείχαν στον καθαρισμό του λιμανιού σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλίου .Στην περιοχή ολοένα και πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες ιδιωτών, φορέων και συλλόγων για δράσεις που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της εικόνας των δρόμων, των παραλιών και γενικότερα της Αργολίδας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, αφού οι υπεύθυνοι φορείς, όπως ο δήμος, αδυνατούν λόγω έλλειψης κονδυλίων να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Σε μία συντονισμένη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, στρατιώτες του KEMX προχώρησαν στον καθαρισμό της περιοχής γύρω από το λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, οπλίτες μαζί με αξιωματικούς στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος συμμετείχαν στον καθαρισμό του λιμανιού σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλίου .Στην περιοχή ολοένα και πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες ιδιωτών, φορέων και συλλόγων για δράσεις που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της εικόνας των δρόμων, των παραλιών και γενικότερα της Αργολίδας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, αφού οι υπεύθυνοι φορείς, όπως ο δήμος, αδυνατούν λόγω έλλειψης κονδυλίων να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με ιατρούς οπλίτες θητείας επανδρώνονται περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας σε άγονες και προβληματικές περιοχές

Με ιατρούς - οπλίτες θητείας στελεχώνονται πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας σε άγονες και προβληματικές περιοχές.

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εθνικής 'Αμυνας και Υγείας Δημήτρη Βίτσα και Παύλου

ADVERTISING

Πολάκη, τοποθετούνται 19 οπλίτες θητείας - ιατροί για την κάλυψη αναγκών των:

-Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων (ΠΠΙ) Σχοινούσας, Φολεγάνδρου, Οινουσών, Χάλκης και Αλοννήσου,

- Περιφερειακών Ιατρείων (ΠΙ) Αργυρίου (Μουζακίου Καρδίτσας), Αθαμανίου ('Αρτας), Κατωμερίου (για εξυπηρέτηση Μεγανησίου Λευκάδας), Μενετών (Καρπάθου), Γαυρίου ('Ανδρου), Αργιθέας (Μουζακίου Καρδίτσας), Μαθρακίου, Σταυρού (Ιθάκης), Αγιάς (Πάργας) και Λιχάδας (Ιστιαίας) και

-Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Ίου, Πάτμου, Αρκιών και 'Αντισσας (Λέσβου).

Σημειώνεται ότι στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν τοποθετηθεί 29 ιατροί οπλίτες

θητείας, με ταυτόχρονη εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου και είχαν διατεθεί άλλοι 11 ιατροί οπλίτες θητείας άνευ ειδικότητας και νοσηλευτές, για την κάλυψη αναγκών σε άγονες και προβληματικές περιοχές ενώ 7 οπλίτες θητείας κτηνίατροι είχαν διατεθεί στη Λέσβο για ενίσχυση της περιφέρειας Β. Αιγαίου.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network