EuroBasket 2022: Ένσταση της Τουρκίας και απειλές για αποχώρηση

EuroBasket 2022: Ένσταση της Τουρκίας και απειλές για αποχώρηση
FIBA

Έντονα παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με τη Γεωργία έχει η Τουρκία, οι επιτελείς της οποίας κατέθεσαν ένσταση για τον χρόνο τω περισσότερων από 20 δευτερολέπτων που κύλησε στον καβγά μεταξύ του Κορκμάζ και του Σανάτζε. Απειλές από τον Ονάν για αποχώρηση από το EuroBasket 2022.

Το παιχνίδι μεταξύ της Τουρκίας και της Γεωργίας ήταν δραματικό, με τους Κορκμάζ και Σανάτζε να αποβάλλονται, όπως και ο Εργκίν Αταμάν στο φινάλε του αγώνα. Οι Τούρκοι μάλιστα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία και “φωνάζουν” για τον χρόνο των 20” που κύλησε στον καβγά ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ενώ υπήρχε διακοπή με τους δύο τους να τσακώνονται ο χρόνος κύλησε κανονικά με συνέπεια να χαθούν 20 δευτερόλεπτα για την Τουρκία.

Επιπλέον σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο GM της τουρκικής ομάδας Ομέρ Ονάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία σκέφτεται την απόσυρσή της από το EuroBasket 2022 λόγω επίθεσης στον Φουρκάν Κορκμάζ και απαιτούν τα video από τις κάμερες του διαδρόμου.

Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες του διαδρόμου και να δει το υλικό λεπτό προς λεπτό χωρίς να λείπει τίποτα. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Παλέψουμε απέναντι στην ‘γεωργιανή αστυνομία, μας έσπρωχναν. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πως θα το δείτε, δεν γίνεται να πάρετε κάποια πλευρά”, ανέφερε ο Ονάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα