Μιλέρ – Τσιτσιπάς 0-2: Ιδανική πρεμιέρα στη Ρώμη, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο

Διαβάζεται σε 1'
Μιλέρ – Τσιτσιπάς 0-2: Ιδανική πρεμιέρα στη Ρώμη, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο
AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκαμψε την αντίσταση του Αλεξάντρ Μιλέρ με 2-0 σετ ξεκινώντας ιδανικά την πορεία του στη Ρώμη και παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την πορεία του στα χωμάτινα court του Rome Masters για το 2025 ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο19). Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 7-6(3)) του Γάλλου Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο39) στην πρεμιέρα του στο 1000άρι ιταλικό τουρνουά.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να μην αντιμετωπίσει κανένα break point στο πρώτο σετ και έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του στον 8ο γύρο κλείνοντας το game με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η κατάσταση διαφοροποιήθηκε και ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε break μένοντας πίσω με 2-3, όμως αντέδρασε άμεσα και εν τέλει επικράτησε στο tie-break με 7-3 έπειτα από 91 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 3ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα βρεί απέναντί του ξανά έναν Γάλλο, τον Αρτούρ Φιλς.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα