Μικρό μοντέλο που θα μοιάζει στο Βertone B99

Μικρό μοντέλο που θα μοιάζει στο Βertone B99
New Image

Η Jaguar θα δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ένα νέο μοντέλο που θα αποτελεί την βάση στην γκάμα της

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει την ονομασία XS και να έχει αρκετές ομοιότητες στην εμφάνιση με το για το επερχόμενο μικρό αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα μοιάζει με το Βertone B99 Concept που παρουσιάσθηκε στη Γενεύη.



Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η Jaguar έχει ως στόχο με το XS να δημιουργήσει έναν αντίπαλο ο οποίος θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί στην παντοδυναμία των Mercedes-Benz C-Class και BMW 3-Series στην συγκεκριμένη κατηγορία.



Οι Άγγλοι εργάζονται σκληρά και, το πρώτο και βασικό τους μέλημα είναι η σχεδίαση του αυτοκινήτου, αφού θέλουν να ξεφύγουν από την κακή εικόνα που τους συνοδεύει με την κακοσχεδιασμένη Χ-Type.



Υπάρχουν επίσης φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με μια XS σε έκδοση roadster και coupe.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα