Άντζελα Δημητρίου: Γενέθλια – έκπληξη με τούρτα υπερπαραγωγή

Άντζελα Δημητρίου: Γενέθλια – έκπληξη με τούρτα υπερπαραγωγή
Άντζελα Δημητρίου Instagram / @angeladimitriou_official

Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους, που της έκαναν δώρο μια τεράστια τούρτα. Η ανάρτησή της στο Instagram. Πόσα έκλεισε η "λαίδη".

Γενέθλια είχε χθες, Κυριακή (14/08), η διάσημη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου και τα γιόρτασε παρέα με καλούς της φίλους, οι οποίοι της ετοίμασαν μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η “λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού έσβησε μια τεράστια τούρτα υπερπαραγωγή, η οποία είχε στην κορυφή της ένα χρυσό μικρόφωνο, ενώ στη βάση της έγραφε “Happy Birthdaly Lady”.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με στιγμιότυπα από την ξεχωριστή χθεσινή μέρα.

Στο βίντεο μοιράζεται, αρχικά, ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο, αναφέροντας: Η Παναγία να μας έχει καλά, να είμαστε όλοι καλά, με υγεία πάνω από όλα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας”. Έπειτα της τραγουδούν το εορταστικό τραγούδι των γενεθλίων και η ίδια σβήνει τα κεράκια της τούρτας της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε: “Είναι πολύ όμορφο να γιορτάζεις τα γενέθλια σου παρέα με τους αγαπημένους σου και πλημμυρισμένη από τις αμέτρητες ευχές σας που είναι γεμάτες με αγάπη!!! Ένας χρόνος ακόμη στην πλάτη μου ένας χρόνος που μπαίνει με την αστείρευτη δίψα μου για ζωή και δημιουργία! Δεν θα πω λοιπόν ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά ένα χρόνο πιο έμπειρη! Ευχαριστώ όλους σας για την απέραντη αγάπη σας και σήμερα αλλά και πάντα!!! Σας αγαπώ πολύ!”.

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1954, οπότε έκλεισε τα 68 της χρόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα