Αργύρης Πανταζάρας: “Έγινα ηθοποιός επειδή με πίεσαν οι γονείς μου”

Αργύρης Πανταζάρας: “Έγινα ηθοποιός επειδή με πίεσαν οι γονείς μου”
Αργύρης Πανταζάρας Facebook

"Έγινα ηθοποιός επειδή με πίεσαν οι γονείς μου", δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι όνειρό του ήταν να γίνει επιστήμονας.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξομολογήθηκε στη “Φωλιά των Κου Κου” πως ο λόγος που ασχολήθηκε με την υποκριτική ήταν η πίεση των γονιών του. “Έγινα ηθοποιός επειδή με πίεσαν οι γονείς μου, εγώ επιστήμονας ήθελα να γίνω” δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι του έχουν κάνει πρόταση γάμου στα social media και μάλιστα με προστακτικό τόνο: “Μου στέλνουν προτάσεις γάμου στα social media”. 

 Ακόμη, αναφέρθηκε στον απεριόριστο θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του, Έλλης Τρίγγου, της “Ασημίνας” από τις Άγριες Μέλισσες και πως το γεγονός πως ήταν κάποτε μαζί δεν εμποδίζει διόλου τον επαγγελματισμό τους, όποτε συνεργάζονται. 

Για τον ίδιο “η αγάπη κι ο έρωτας δοκιμάζονται μέσα από όλες τις καταστάσεις», ενώ όπως είπε ο χωρισμός μπορεί να θεωρηθεί και μια εξέλιξη σε μια σχέση, αφού τόνισε πως: «Ο χωρισμός είναι ένα συμβάν, μια στιγμή. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι είναι εξέλιξη της σχέσης». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα