Κίνηση στους δρόμους: Σημαντικές καθυστερήσεις σε Κηφισό και κέντρο
Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί το πρωί της Δευτέρας (14/7) στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Πού σημειώνονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.
- 14 Ιουλίου 2025 08:10
Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Δευτέρας (14/7) με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στις βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης.
Συγκεκριμένα, στον Κηφισό, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από το ύψος του Περιστερίου μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.
Καλύτερη είναι η εικόνα αυτήν την ώρα στην Κηφισίας όπου οι οδηγοί θα συναντήσουν καθυστερήσεις μόνο σε ένα μικρό τμήμα, στο ύψος του Νέου Ψυχικού, στην άνοδο και στο ύψος της Φιλοθέης, στην κάθοδο.
Αντιθέτως, δύσκολη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας όπου οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Συγγρού στην κάθοδο, βρίσκονται στο “κόκκινο”.
Στην Αττική οδό από την άλλη, σημειώνονται καθυστερήσεις:
- Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 15′-20′ στην έξοδο για Λαμία.
- 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.