Κορονοϊός: Πέντε συλλήψεις ιδιοκτητών φροντιστηρίων και καθηγητών

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας MOTIONTEAM

Συλλήψεις σε Ιωάννινα, Γρεβενά και Κομοτηνή για παραβάσεις ιδιοκτητών φροντιστηρίων και καθηγητών έναντι των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό.

Απανωτές οι συλλήψεις παραβατών καθηγητών και ιδιοκτητών φροντιστηρίων εξαιτίας παραβάσεων έναντι των απαγορεύσεων λειτουργίας λόγω κορονοϊού. Ήδη οι συλλήψεις σε όλη την επικράτεια έχουν φτάσει τις πέντε.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Κομοτηνή μία γυναίκα, κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

ADVERTISING

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η κατηγορούμενη λειτουργούσε οικοδιδασκαλείο, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Επίσης, χθες το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, συνελήφθησαν τρεις άντρες, ηλικίας 43, 56 και 57 ετών, με τις ίδιες κατηγορίες.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν ο 56χρονος και ο 57χρονος ως ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, καθώς και ο 43χρονος ως καθηγητής σε ένα εξ αυτών, να λειτουργούν αυτά, παρά την προσωρινή απαγόρευση. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πρόσθετα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ένας άντρας, καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network