Μοντέλο καταγγέλλει βιασμό: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή και η αντίδραση του επιχειρηματία

Μοντέλο καταγγέλλει βιασμό: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή και η αντίδραση του επιχειρηματία

Με δήλωσή του ο επιχειρηματίας αρνείται τις καταγγελίες του μοντέλου τις οποίες χαρακτηρίζει "ψευδείς και ανυπόστατες" ακολουθώντας πια τη νομική οδό για την απόδειξη της αθωότητάς του.

Εκδορές, μώλωπες και ερυθρότητα σε επίμαχα σημεία του πασίγνωστου μοντέλου με τη διεθνή καριέρα που κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην έκθεση που κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η είδηση έσκασε σαν “βόμβα” στην εγχώρια showbiz και παρά τις διαστάσεις που έχει πάρει ο επιχειρηματίας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία και αναζητείτε.

Ο ίδιος που πλέον έχει αναθέσει σε δικηγόρους τη νομική του εκπροσώπηση δηλώνει:

“Από τον Τύπο με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κα…., με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δεν θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στη ζωή του ανήλικου τέκνου μου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα