Ο Ρούπερτ Μέρντοχ ετοιμάζεται να παντρευτεί για πέμπτη φορά

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ ετοιμάζεται να παντρευτεί για πέμπτη φορά
Ρούπερτ Μέρντοχ AP

Ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί για πέμπτη φορά.

Λιγότερα από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από την Τζέρι Χολ, ο Ρούπερτ Μέρντοχ είναι έτοιμος να παντρευτεί για πέμπτη φορά.

Ο 92χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την 66χρονη σύντροφό του Αν Λέσλι Σμιθ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο σε μια εκδήλωση στον αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε στη New York Post: «Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Ο Μέρντοχ πρόσθεσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην Σμιθ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σημειώνοντας ότι είχε «πολύ άγχος».

Ο αείμνηστος σύζυγος της Σμιθ ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της country και στέλεχος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

«Και για τους δυο μας είναι ένα δώρο από τον Θεό. Γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο», δήλωσε η ίδια στη New York Post.

«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Όπως και ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας… Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις».

Ο Μέρντοχ, ο οποίος έχει έξι παιδιά από τους τρεις πρώτους γάμους του, πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε και οι δύο να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί».

Ο γάμος θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Μέρντοχ είχε παντρευτεί στο παρελθόν την αυστραλιανή αεροσυνοδό Πατρίσια Μπούκερ, τη σκωτσέζικης καταγωγής δημοσιογράφο Άννα Μαν και την κινεζικής καταγωγής επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα