ΑΕΚ: Οι τέσσερις αποχαιρετισμοί του Αλμέιδα
Διαβάζεται σε 1'
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του σε στιλ αποχαιρετισμού τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα με τελευταία αυτή στ’ αποδυτήρια της Τούμπας.
- 12 Μαΐου 2025 15:47
Ο Ματίας Αλμέιδα θα συναντηθεί το απόγευμα με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Στην κουβέντα αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα πάντως να έχει μιλήσει ήδη τέσσερις φορές στους ποδοσφαιριστές του με ύφος αποχαιρετισμού.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το SPORT24, η πρώτη τέτοια είδους επαφή του Αργεντινού με τους ποδοσφαιριστές έγινε σε ανύποπτο χρόνο στα μέσα της εβδομάδας πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αλμέιδα στην πρώτη αυτή συγκέντρωσε είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι βλέπει τον εαυτό του κατά 80% εκτός ΑΕΚ.
Επίσης ο Αλμέιδα μίλησε στο ίδιο ύφος τους παίκτες του την Παρασκευή και το Σάββατο, λέγοντας με διαφορετικούς τρόπους πως θα αποχωρήσει.
Η τελευταία ήταν την Κυριακή μετά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που τους είπε εκ νέου πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.