Άσια Αρτζέντο: Ο Μπουρντέν πλήρωσε τον Μπένετ για να μας αφήσει ήσυχους

Άσια Αρτζέντο: Ο Μπουρντέν πλήρωσε τον Μπένετ για να μας αφήσει ήσυχους

Η Άσια Αρτζέντο αρνείται οποιαδήποτε σχέση με σκάνδαλο σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του τότε 17χρονου Τζίμι Μπένετ, αναφέροντας πως εκείνος εκβίαζε την ίδια και τον Άντονι Μπουρντέν.

Ο Άντονι Μπουρντέν φέρεται να ήταν εκείνος που πλήρωσε τα 380.000 δολάρια στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος κατηγορεί την Άσια Αρτζέντο για σεξουαλική επίθεση.

Η ηθοποιός που ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση, αρνείται “οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον καταγγέλλοντα” σε κείμενο που απέστειλε στα media και επιβεβαίωσε ο ατζέντης της στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

“Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ”, αναφέρει η 42χρονη.

“Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες” συνεχίζει η ηθοποιός προσθέτοντας ότι “δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο”.

Μάλιστα αναφέρει πως ο Άντονι Μπουρντέν ήταν εκείνος που κατέβαλλε τα χρήματα στον Μπένετ “για να τον βοηθήσει οικονομικά και να σταματήσει να παρεμβαίνει στις ζωές μας”. “Δεν προσπαθήσαμε να εξαγοράσουμε τίποτα. Βοηθήσαμε μια βασανισμένη ψυχή που προσπαθούσε εναγωνίως να βρει χρήματα”, αναφέρει η Αρτζέντο.

Η ηθοποιός και ο σεφ ήταν ζευγάρι για πάνω από ένα χρόνο πριν την αυτοκτονία του δεύτερου. Μάλιστα, πριν ένα χρόνο είχαν ανταλλάξει μηνύματα για την υπόθεση, όπως αναφέρει το TMZ. Σε ένα από αυτά ο Μπουρντέν γράφει “πες του να πάει να γ…θεί. Να ξέρεις πως σε κάθε περίπτωση σε στηρίζω”.

Σε ένα εκ των μηνυμάτων η Αρτζέντο παραδέχεται πως ήταν σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο Μπουρντέν γράφει στα μηνύματά του: “Δεν εξαγοράζεις τη σιωπή του, μόνο ελευθερία έναντι της ενόχλησης από εκείνον. Και προσπαθείς να βοηθήσεις έναν διεστραμμένο για να ξαναφτιάξει τη ζωή του”.

“Δεν θα αγόραζα ποτέ τη σιωπή για κάτι που δεν θα ήταν αλήθεια. Είμαι άφραγκη εντελώς. Δεν τον φοβάμαι, ούτε είμαι πουριτανή”, απαντούσε η ηθοποιός.

Το TMZ αναφέρει πως υπάρχει φωτογραφία της Αρτζέντο με τον Μπένετ, με την ηθοποιό να δηλώνει πάντως πως εκείνος ήταν αυτός που είχε εμμονή μαζί της και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής.

Την Κυριακή, οι New York Times έγραψαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013, όταν εκείνος ήταν ηλικίας 17 ετών.

Στο άρθρο, όπου ο συντάκτης επικαλείται έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έλαβε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα