Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά αν έχει κάνει παρεμβάσεις στην εμφάνισή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά αν έχει κάνει παρεμβάσεις στην εμφάνισή της
Η Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Η γνωστή παρουσιάστρια έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων "η ώρα της αλήθειας" στην εκπομπή "Dot" και απάντησε στο αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου το Σάββατο (10/10), όπου μίλησε για τη νέα της εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΙ, για την καταγωγή της, την Κρήτη, αλλά και το επάγγελμα της δασκάλας.

“Δεν είμαι από την Κρήτη. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου”, δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο έσβησε από το Instagram πριν έρθει στην Αθήνα, πολλές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σέξι.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έπαιξε και το παιχνίδι των ερωτήσεων “η ώρα της αλήθειας”, όπου απαντάς με ένα “ναι” ή ένα “όχι”, ενώ ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν και το αν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στην εμφάνισή της, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: “Είμαι υπέρ του να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και δόξα των Θεώ έχω πολύ καλή αισθητικό”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα