Κρήτη: Στον ανακριτή ο 26χρονος Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Διαβάζεται σε 1'
Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο 26χρονος Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία. Αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές.
- 25 Ιουνίου 2025 11:48
Τα σκαλιά της εισαγγελίας πρωτοδικών ανέβηκε στις 10:25 το πρωί της Πέμπτης ο 26χρονος Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία.
Ο 26χρονος αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου δηλώνοντας ότι έχει δικό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από την πρώτη στιγμή αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές γι’ αυτό και έχει παραπεμφθεί και για απείθεια.
Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος ήρθε στα Χανιά στις 16 Ιουνίου και επέλεξε να μείνει σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο με θέα τον κόλπο της Σούδας και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, προπληρώνοντας μάλιστα έναν ολόκληρο μήνα.
Μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκε στο δωμάτιό του, φωτογραφική μηχανή και ένας φορητός υπολογιστής με 5.000 φωτογραφικά αρχεία, τα οποία είχε στείλει σε άγνωστο παραλήπτη και στη συνέχεια τα είχε διαγράψει. Μάλιστα, φαίνεται πως είχε χρησιμοποιήσει ειδικό λογισμικό κρυπτογράφησης.