Καιρός: Bρέχει στο κέντρο της Αθήνας – Πού θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία σήμερα

Άστατος αναμένεται σήμερα, Τρίτη, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικά έντονα φαινόμενα. Έως και 32 βαθμούς η θερμοκρασία. Πού αναμένεται να "χτυπήσει" η κακοκαιρία;
- 23 Αυγούστου 2022 08:56
Αισθητό το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και σήμερα Τρίτη (22/08) με τις πρώτες βροχές να καταγράφονται ήδη στο κέντρο της Αθήνας ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες.
Συγκεκριμένα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις