Ανακοίνωση του The Mall Athens για την έκρηξη

ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΞΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  MALL ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ  ΑΠΟ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΞΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MALL ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το The Mall Athens για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο

Στοιχεία για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν μετά τη λήψη της προειδοποίησης για την εκκένωση του εμπορικού κέντρου δίνει με ανακοίνωσή του το The Mall Athens, σημειώνοντας πως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

"Μετά τη λήψη προειδοποίησης και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας επετεύχθη εντός 6 λεπτών πλήρης εκκένωση όλων των χώρων του εμπορικού κέντρου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο επίπεδο 1, όπου υπήρχε περιορισμένος αριθμός ατόμων δεδομένου ότι τα καταστήματα είναι κλειστά την Κυριακή", αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση που μόλις εξέδωσε το The Mall Athens.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου "προκλήθηκαν εκδορές σε 2 άτομα-μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του κτιρίου και περιορισμένες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματούχων της Αστυνομίας η έκρηξη ήταν περιορισμένης ισχύος".

Από την πλευρά της η εταιρεία, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της, συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου για να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network