Στάσεις εργασίας σε Μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Τετάρτη

Πεντάωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Πεντάωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, την Τετάρτη. Ποιες ώρες οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάσεις εργασίας

Χειρόφρενο την Τετάρτη σε Μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, από τις 12 το μεσημέρι έως τις τέσσερις το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αντιδρούν στην ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερΤαμείο Ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και στην καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η στάση εργασίας θα επαναληφθεί την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Στάσεις εργασίας για την ερχόμενη εβδομάδα εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο          

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη εβδομάδα έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, αλλά και την ένταξη του ΟΣΕ στο υπερΤαμείο Αποκρατικοποιήσεων. Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στις 14,15,16 και 21 Ιουνίου κατά τις ώρες 05.00 – 08.00 π.μ., 13.00 – 16.00 μ.μ. και 21.00 – 00.00, ενώ εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, ημέρα κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. Λόγω των στάσεων εργασίας αλλά και της απεργίας θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων στις αμαξοστοιχίες του βασικού άξονα και των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.             

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
SHARE:

24Media Network