Τραγωδία στα Γρεβενά: Θα διαρκέσει μέρες η έρευνα για τη φονική έκρηξη

Τραγωδία στα Γρεβενά: Θα διαρκέσει μέρες η έρευνα για τη φονική έκρηξη
Eurokinissi

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο από την  μονάδα παραγωγής εκρηκτικών και ως εκ τούτου οι ερευνες για το τι προκάλεσε την έκρηξη θα πάρουν μέρες, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γρεβενών.

«Δυστυχώς από την μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιο εκρηκτικών δεν έμεινε τίποτα, συνεπώς θα πρέπει οι ειδικοί σχετικά με το αντικείμενο να αποφανθούν, που θα πάρει ημέρες, ώστε να αξιολογηθεί τι ακριβώς συνέβη για να μάθουμε τι έγινε και να προλάβουμε ανάλογα δυστυχήματα να μην ξανασυμβούν». Αυτά είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθές στην περιοχή που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον κ. Τριγώνη, πυροτεχνουργοί της αστυνομίας βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος από εχθές για να διασφαλιστεί ο χώρος και θα αρχίσουν σήμερα να σηκώνουν τα συντρίμμια για να βρουν περισσότερα στοιχεία και οτιδήποτε άλλο κρίνουν οι αρχές ότι πρέπει να γίνει.

«Στην συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει ξανασυμβεί ατύχημα στο παρελθόν, δούλευε καλά, είχε 10 χρόνια λειτουργίας, προμήθευε στην χώρα μας εκρηκτικά, έκανε εξαγωγές. Ήταν ένα συμβάν πολύ δυσάρεστο, τραγικό και εμείς βρεθήκαμε στα χαμένα πρώτη φορά γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, απλά παρακολουθούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα. Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, εγώ είμαι στο γραφείο μου, στα Γρεβενά στην κεντρική υπηρεσία του δήμου, σε απόσταση 15 χλμ. σε ευθεία γραμμή από το εργοστάσιο και κουνήθηκαν τα τζάμια έως και μέσα στο κέντρο της πόλης» ανέφερε ο κ. Τριγώνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα