Το συγκινητικό δώρο της Τέιλορ Σουίφτ στην κόρη του Κόμπι Μπράιαντ

Το συγκινητικό δώρο της Τέιλορ Σουίφτ στην κόρη του Κόμπι Μπράιαντ
H Τέιλορ Σουίφτ σε εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς Matt Sayles/Invision/AP

Το δώρο συνοδευόταν από ένα προσωπικό μήνυμα της τραγουδίστριας: "Ελπίζω ότι αυτή η ζακέτα θα σας κρατήσει ζεστούς και άνετους σε αυτές τις εξαιρετικά άβολες στιγμές"

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου δίσκου της “Folklore”, η Taylor Swift έστειλε δώρο σε φίλους της μια ζακέτα, όμοια με αυτή που φορούσε στο βίντεο κλιπ του ομότιτλου τραγουδιού. Ανάμεσα στους παραλήπτες του δώρου, ήταν και η Νατάλια Μπράιαντ, κόρη του αδικοχαμένου αστέρα του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ζακέτα συνοδευόταν από ένα προσωπικό μήνυμα της τραγουδίστριας: «Ελπίζω ότι αυτή η ζακέτα θα σας κρατήσει ζεστούς και άνετους σε αυτές τις εξαιρετικά άβολες στιγμές. Την αγάπη μου, Taylor.»

Όπως αναφέρει το NBC η Swift είναι στενή με την οικογένεια Μπράιαντ, που έχουν παρακολουθήσει πολλές συναυλίες της. Σε μια συναυλία της Swift το 2015 στο Staples Center στο Λος Άντζελες, ο Κόμπι Μπράιαντ ανέβηκε στη σκηνή για να δείξει πόσο υποστηρίζει την τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα