Αντώναρος: Δραματική προοπτική στην υπόθεση υποκλοπών με το πόρισμα Τσαλικίδη

Αντώναρος: Δραματική προοπτική στην υπόθεση υποκλοπών με το πόρισμα Τσαλικίδη
O πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αντώναρος Eurokinissi

"Δε βλέπω καμιά προοπτική συνεργασίας μου με τους ΑΝΕΛ που ασφαλώς κινούνται στο δημοκρατικό τόξο, βρίσκομαι σε διαδικασία προετοιμασίας ενός πολιτικού φορέα", δήλωσε ο Αντώναρος στο Ραδιόφωνο 24/7 και κάλεσε το Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει εάν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει προς κύρωση μετά τις εκλογές

Το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής έρευνας του εισαγγελέα που δείχνει δολοφονική ενέργεια και όχι αυτοκτονία όσον αφορά στο θάνατο του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη δίνει μία δραματική προοπτική στην υπόθεση των υποκλοπών, σχολίασε ο τότε εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Η επόμενη μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

“Αυτό το πόρισμα δίνει μια άλλη προοπτική και μια δραματική προοπτική αυτή τη -σε πολλά σημεία σκοτεινή- ιστορία”, είπε ο κ.Αντώναρος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα βγουν όλα στην επιφάνεια. Εκτίμησε ότι η υπόθεση των υποκλοπών δεν επηρέασε ουσιαστκά τις πολιτικές εξελίξεις, αλλα σημείωσε ότι φάνηκε πως δεν έκαναν κάποιοι και πολύ εύκολη τη δουλειά της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

‘Οσον αφορά στην πρόσκληση συνεργασίας που απηύθυνε στον ίδιο ο Τέρενς Κουίκ εκ μέρους των ΑΝΕΛ μέσω του Ραδιοφώνου 24/7, ο κ.Αντώναρος ανέφερε ότι είχε χθες μία προγραμματισμένη συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών, με τον οποίο συναντάται διότι ενδιαφέρεται να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του υπουργείου. Εξέφρασε και εκείνος την εκτίμηση του στο πρόσωπο του κ.Κουίκ, αλλά δήλωσε: “Δε βλέπω καμιά προοπτική συνεργασίας μου με τους ΑΝΕΛ που ασφαλώς κινούνται στο δημοκρατικό τόξο, βρίσκομαι σε διαδικασία προετοιμασίας ενός πολιτικού φορέα. Συζητάμε με πολιτικά στελέχη και νέους ανθρώπους. Ο καθένας θα ακολουθήσει την δική του διαδρομή, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει πολιτικά στελέχη των κομμάτων να μην συναντώνται ακόμα κι αν έχουν διαφορές”.

Στο ειδικότερο ερώτημα εάν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας του νέου αυτού φορέα με τους ΑΝΕΛ, ο κ.Αντώναρος απάντησε “Εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτόνομη παρουσία”.

Με αφορμή το νέο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ για τη στάση του πρόεδρου της ΝΔ στο Σκοπιανό, ο κ.Αντώναρος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει προς κύρωση στη βουλή ως αντιπολίτευση και τι αν έρθει όταν γίνει πρωθυπουργός της χώρας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα