Ηλιόπουλος: Αποδεικνύεται ανιστόρητος και πανικόβλητος ο Μητσοτάκης

Ηλιόπουλος: Αποδεικνύεται ανιστόρητος και πανικόβλητος ο Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου σχολιάζει ο εκπρόσωπως Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Ανιστόρητο κα πανικόβλητο χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει οτι ο κ. Μητσοτάκης "διέπραξε διπλό ατόπημα" καθώς  "απέφυγε να κατονομάσει τη στρατιωτική χούντα και παρουσίασε ως σύγχρονο εκφραστή της απειλής προς τη δημοκρατία τον «λαϊκισμό»".

ADVERTISING

Όλη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

"Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, 21 Απριλίου, διέπραξε ένα διπλό ατόπημα. Στο μήνυμα του για τη δικτατορία του 1967 απέφυγε να κατονομάσει τη στρατιωτική χούντα και παρουσίασε ως σύγχρονο εκφραστή της απειλής προς τη δημοκρατία τον «λαϊκισμό».

Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος.

Είναι προφανές ότι η επιλογή του να στεγάσει την άκρα δεξιά στη Νέα Δημοκρατία και η φθορά της κυβέρνησης του τον οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.

Τη Δημοκρατία μας την απειλεί ο νεοφασισμός κάθε μορφής, η ιστορική αμνησία και οι αντικοινωνικές πολιτικές που καταστρατηγούν το δικαίωμα των πολιτών σε ασφάλεια, ελευθερία και ευημερία".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νάσος Ηλιόπουλος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυριάκος Μητσοτάκης, Χούντα
SHARE:

24Media Network