Survivor: Άγριος καβγάς – “Είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο”

Survivor: Άγριος καβγάς – “Είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο”
Survivor 5 Glomex

Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Γιώργο Κατσαούνη σημειώθηκε χθες στο Survivor 5. Οι ατάκες κα οι κατηγορίες που αντάλλαξαν.

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε στην παραλία των Μαχητών την Τρίτη (01/02) στο Survivor 5, με κύριους πρωταγωνιστές την Σοφιάννα και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δύο παίκτες τσακώθηκαν μπροστά στους Μπλε όσο βρίσκονταν στην καλύβα και αντάλλαξαν βαριά λόγια μεταξύ τους, με την Σοφιάννα να κατηγορεί τον Τσακατσούκα πως προσπάθησε να “μαγειρέψει” την προηγούμενη ψηφοφορία και τον ίδιο να το αρνείται.

“Χαίρομαι για τις νίκες, αλλά δεν μπορώ να φωνάξω το σύνθημά σου. Λέω αυτό που νιώθω. Ζητάς τα ρέστα; Για το τι γίνεται με μένα; Γίνεται ότι πήγες να “μαγειρέψεις” μια ψηφοφορία πίσω από την πλάτη μου. Δεν σε γουστάρω”, είπε η Σοφιάννα.

“Άμα δεν με γουστάρεις μία, δεν σε γουστάρω δέκα”, της απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ στην προσωπική του συνέντευξη συμπλήρωσε: Δεν μιλάω μια, δυο, τρεις, δέκα. Δεν μπορώ να αφήνω μια Σοφιάννα να με κάνει εμένα τώρα ρόμπα ξεκούμπωτη στο συμβούλιο και μπροστά στην καλύβα. Έχει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα. Το πήρε πολύ εγωιστικά που την ψήφισα”.

Στη συνέχεια, η Σοφιάννα άφησε αιχμές για τη σχέση του Γιώργου Κατσαούνη με την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας Μυριέλλα Κατσαούνη. Όπως είπε:

“Με πέταξες στον τάκο, αγόρι μου. Μπορεί να μην ήμουν εγώ τώρα, αν δεν με κρατούσε ο κόσμος. Γιατί πήγες και είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο”.

Από τη μεριά του, ο παίκτης των Μπλε της απάντησε πως είναι “φίδι κολοβό”.

Survivor: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα