Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 3-3: Ισόπαλος ο Δικέφαλος στο μαραθώνιο φιλικό δύο ωρών

Διαβάζεται σε 4'
Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 3-3: Ισόπαλος ο Δικέφαλος στο μαραθώνιο φιλικό δύο ωρών
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΖΑΛΤΜΠΟΜΕΛ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 6η ΗΜΕΡΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟΚ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ. (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi

Στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με τους Κωνσταντέλια, Λόβρεν και Χατσίδη να βρίσκουν δίχτυα για τους ασπρόμαυρους.

Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 3-3 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς το Σάββατο με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, να παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, αφότου είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr o Δικέφαλος, ο οποίος ήθελε να αφήσει πίσω την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, άρχισε νωθρά το παιχνίδι απέναντι στην Κυπελλούχο Ολλανδίας, Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άλλαξε άμεσα την εικόνα της, καταφέρνοντας εν τέλει να περάσει μπροστά στο σκορ, αλλά ορισμένες στιγμές αδράνειας στην άμυνα της στέρησαν τη νίκη σε ένα παιχνίδι, που διήρκησε 120 λεπτά.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ισοφάρισε στο 15ο λεπτό μετά το γρήγορο γκολ των Ολλανδών στο 7′, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Λόβρεν στο 35′. Ο Χατσίδης στο επόμενο λεπτό πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με δύο τέρματα (47′, 112′).

Το ματς

Ο Δικέφαλος δεν ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 7ο λεπτό η Γκόου Αχέντ Ίνγκλις άνοιξε το σκορ μετά από κόντρα επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Μπρέουμ μοίρασε στον Άντμαν, ο οποίος σέντραρε στον Εντβάρντσεν, που εκτέλεσε δίχως πρόβλημα για το 1-0.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου αντέδρασε, ανεβάζοντας την επίδοσή της και δικαιώθηκε στο 15ο λεπτό, όταν και ισοφάρισε. Ο ΠΑΟΚ άσκησε έξυπνη πίεση με τους Χατσίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια, οδηγώντας τον τερματοφύλακα σε λανθασμένη πάσα. Ο Τάισον έκλεψε τη μπάλα και με ωραία κάθετη μεταβίβαση βρήκε τον Κωνσταντέλια, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε με υποδειγματικό δεξί πλασέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Βέβαια, στο 17′ η ολλανδική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στο να περάσει πάλι μπροστά στο σκορ. Πλησίασε στην εστία του Γκουγκεσασβίλι, με την μπάλα να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τον Μπαταούλα έπειτα από σουτ του Εντβάρτσεν, που σημάδεψε το δοκάρι.

Ωστόσο, οι ασπρόμαυροι ήταν εκείνοι εν τέλει που πήραν προβάδισμα στη συνέχεια. Στο 25′ ο Κωνσταντέλιας ξεχύθηκε στην επίθεση από την αριστερή πλευρά, έφτασε στη μεγάλη περιοχή και κόπηκε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, η μπάλα έφτασε στον Λόβρεν, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-2 για την ομάδα του στο 35′.

Η ομάδα δεν σταμάτησε εκεί και στο αμέσως επόμενο λεπτό ισχυροποίησε το προβάδισμά της. Ο Οζντόεφ έκλεψε την μπάλα, μοίρασε στον Τάισον και εκείνος την μεταβίβασε με τη σειρά του στον Κωνσταντέλια. Ο 22χρονος πλάσαρε με το αριστερό, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Χατσίδης από κοντά πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 3-1 στο 36′, σημειώνοντας παράλληλα το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο 47′, με τον Κάλβιν Τβιγκτ, που είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα ως αλλαγή, να πιάνει ένα τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα, με την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του Γκουγκεσασβίλι για το 2-3.

Στη συνέχεια, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο νωχελικοί. Απείλησαν αρχικά με σουτ των Τσάλοφ (66′) και Ζίβκοβιτς (70′). Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, με τους Ολλανδούς να πιέζουν για την ισοφάριση.

Εκεί, χρειάστηκαν οι δύο επεμβάσεις του Παβλένκα (77′, 79′). Η δεύτερη ήταν και η πιο εντυπωσιακή. Η Γκόου Αχέντ Ίνκγλις έκλεψε ψηλά την μπάλα μετά από αποτελεσματικό πρέσινγκ. Ακολούθησε σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον Παβλένκα να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση, διατηρώντας το 3-2.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 112ο λεπτό με τον Τέγκστεντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα