Η αρκούδα και το ψυγείο με τις μπίρες

Μαύρη αρκούδα μπήκε σε μίνι μάρκετ στις ΗΠΑ και χωρίς να χάσει χρόνο κατευθύνθηκε σε ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες (Vid)
- 18 Οκτωβρίου 2009 13:01
Η γνωστή σειρά ανεκδότων ξεκινάει με ένα άλογο που μπαίνει σε ένα μπαρ. Αυτή τη φορά αρκούδα μπήκε σε μίνι μάρκετ και χωρίς να χάσει χρόνο πήγε σε ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες. Όπως φαίνεται και από το βίντεο δεν πρόκειται για ανέκδοτο.
Οι πελάτες του καταστήματος στο Hayward (Wisconsin) είδαν έκπληκτοι την περασμένη Παρασκευή μια μαύρη αρκούδα βάρους 60 κιλών να περνά από μπροστά τους.
Το ζώο μπήκε από τις αυτόματες πόρτες και πήγε στον τομέα, όπου υπήρχαν τα ποτά. Σκαρφάλωσε στο ράφι του ψυγείου, όπου υπήρχαν πολλά μπουκάλια μπίρας και έμεινε εκεί περίπου μία ώρα. Οι εργαζόμενοι εκκένωσαν το κατάστημα και κάλεσαν τις αρχές.
Οι υπεύθυνοι για την προστασία άγριων ζώων του Wisconsin, ακινητοποίησαν με αναισθητικό την αρκούδα και την πήραν μαζί τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες η αρκούδα ήταν απόλυτα ήρεμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εισβολής, αλλά παρά τη σπουδή της να πάει γρήγορα στο ψυγείο δεν ήπιε ούτε μία μπύρα.
(Πηγή: JSOnline)