Παρέα με τα θηρία

default image

Για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα σαφάρι στη μέση του πουθενά, εκεί που δεν φθάνει κανείς, ένα αεροσκάφος που προσγειώνεται παντού και μπορεί να μετατραπεί σε σπίτι με μπαλκόνι στην άγρια φύση, δίνει την ευκαιρία για μαγικά ταξίδια

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν τις ανέσεις του σπιτιού τους…ακόμη και όταν πάνε  για σαφάρι στην Αφρική.

Γι ‘αυτούς τους πέντε αστέρων κατασκηνωτές η  BAE Systems  έχουν σχεδιάσει ένα υπερπολυτελές  αεροπλάνο. 

Το  τετρακινητήριο  Business Jet  έχει σχεδιαστεί για να προσγειωθεί σε οποιονδήποτε  έδαφος και να μετατραπεί σε άνετο μπανγκαλόου προσφέροντας στους επιβάτες μοναδική αίσθηση της άγριας φύσης.

Με το πάτημα ενός κουμπιού η μια πλευρά του τζετ ανοίγει και μετατρέπετε σε μπαλκόνι προσφέροντας καταπληκτική θέα στους  επιβάτες. Μέσα στο αεροσκάφος, υπάρχει κουζίνα που μπορεί να προσφέρει γκουρμέ γεύματα σε μια τραπεζαρία  οκτώ θέσεων.

 

Καθώς ο ήλιος δύει, οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν στο ευρύχωρο σαλόνι του, να ξαπλώσουν στους  αναπαυτικούς καναπέδες  πίνοντας κοκτέιλ που και δροσερά ποτά που φτιάχνει το πλήρωμα του αεροπλάνου το όποιο ανά πάσα στιγμή είναι διαθέσιμο να υπηρετήσει κάθε επιθυμία των απαιτητικών επιβατών.

Οι αεροσυνοδοί επιλέγονται προσωπικά, με βάση τα προσόντα τους…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα