Πέρασαν τον νεκρό για ντεκόρ

default image

Το άκρον άωτον της αστικής αποξένωσης είναι να πεθαίνεις σε κοινή θέα και οι γείτονες σου να νομίζουν ότι αποτελείς διακόσμηση για το Halloween

 Για 5 μέρες το άψυχο σώμα ενός 75χρονου «αγνάντευε», από μπαλκόνι συγκροτήματος διαμερισμάτων της Νότιας Καλιφόρνιας, τα νερά της θάλασσας στη Marina del Rey, χωρίς να αποσπά την προσοχή περαστικών και κατοίκων από την καθημερινότητα τους, καθώς νόμιζαν ότι αποτελούσε μέρος της διακόσμησης για τη γιορτή του Halloween.

Το σώμα του 75χρόνου Mostafa Mahmoud Zayed, ο οποίος ήταν νεκρός για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν κληθεί η αστυνομία, βρισκόταν καθισμένος σε καρέκλα στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, με τραύμα από πιστόλι στο μάτι.

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας του Los Angeles County ο θάνατος του 75χρόνου οφείλεται σε αυτοκτονία. 

(Πηγή: LA Times)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα