Ο Άνθιμος σε ξενοφοβικό ξέσπασμα: Θα ισλαμοποιηθούμε με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Ο Άνθιμος σε ξενοφοβικό ξέσπασμα: Θα ισλαμοποιηθούμε με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

-Μία συγκέντρωση μίσους με βασικό “εχθρό” τους πρόσφυγες και τους μετανάστες πραγματοποιήθηκε σήμερα στο συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης. Κίνδυνο ισλαμοποίησης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού διαβλέπουν ο μητροπολίτης Άνθιμος και ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης

Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής χαρακτήρισε την Τουρκία ο στρατηγός ε.α επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Μένουμε Χριστιανοί μένουμε Έλληνες». Στην ομιλία του με θέμα «Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της ΕΕ» αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα που πλήττει τη χώρα, στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό ενώ παράλληλα έκανε λόγο για κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελίδης» παρουσία πλήθους κόσμου. Νωρίτερα μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, έκαναν παρέμβαση έξω από το συνεδριακό κέντρο μοιράζοντας περίπου 1000 φυλλάδια με το απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον “….ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με”.

Επίσης μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν πανό  με το σύνθημα «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές. Αγαπάτε αλλήλους».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων και Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία.

“Θα εξισλαμιστούμε με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες”, λέει ο Άνθιμος

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μίλησε για κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας λόγω της έλευσης των μουσουλμάνων προσφύγων τονίζοντας ότι θα είναι έγκλημα αν ανακατευτούν άλλοι λαοί και θρησκεύματα στη Θεσσαλονίκη.

Εν συνεχεία, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για τα όσα λέει συχνά από άμβωνος για τα εθνικά θέματα: «Κάποιοι, που φοβούνται να βάλουν ακόμη και την υπογραφή τους, λένε και για μένα πως δεν αγαπώ τους γειτονικούς λαούς της βαλκανικής. Πόσο νυχτωμένοι είστε μέσα στο ψεύδος. Επί 42 χρόνια εκτός από τα εκκλησιαστικά μου καθήκοντα αγωνίζομαι για τη Μακεδονία και τη Θράκη για να εξουδετερώσουμε πονηρά σχέδια και αδικαίωτες επιθυμίες. Μου είπαν πολλές φορές ανώτατοι στρατιωτικοί “καλά που μιλάτε” και διπλωμάτες πως επηρέασα αποφάσεις συσκέψεων.

Την πατρίδα των γειτόνων μας τη σεβόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε να ακούμε αυτά που λένε εναντίον μας. Αυτοί είναι που δεν αγαπούν τη δική μας. Παίζονται μεγάλα παιχνίδια. Να μη μιλήσουμε γι’αυτά και να αφήσουμε να έρθουν όπως θέλουν εκείνοι που έχουν συμφέροντα και θέλουν να δουν την Ελλάδα αποδυναμωμένη; Ζήλια και φθόνος για τα σύνορα, για τον ουρανό, για το Αιγαίο… Αυτή η χώρα έχει προνόμια που της τα χάρισε ο Θεός από αιώνων. Θέλουμε να πεθάνουμε στην πατρίδα μας. Θα συνεχίσουμε για να μιλάμε».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Είχα πει πως δε χωράμε. Τώρα μας λένε, ότι θα τους φέρουμε στο 424 μέσα στην πόλη, στη Θράκη ψάχνουν κενά σπίτια για να τους τα δώσουν. Εάν και στη Θράκη και στη Μακεδονία φέρουμε χιλιάδες ξένους θα είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Θέλουμε να βοηθηθούν, αλλά σε περιοχές που η εγκατάστασή τους δε θα δημιουργήσει προβλήματα στην πατρίδα μας στο άμεσο μέλλον. Ενότητα, ενότητα, ενότητα… Αυτό χρειάζεται. Θα κρατήσουμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, τη πατρίδα μας, να είμαστε ενωμένοι».

Φραγκούλης: Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε ότι με την έλευση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φτάσει σήμερα στις 610.000 δηλαδή στο 4,7% του γενικού πληθυσμού. «Η αυξητική τάση των παράνομα εισερχόμενων στη χώρα είναι εφιαλτική» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε ανάγκη αλλαγής του πληθυσμού, θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες».

Μιλώντας για το δημογραφικό επισήμανε πως το 2014 καταγράφηκαν 114.000 θάνατοι και 93.000 γεννήσεις εκ των οποίων οι 81.000 από Ελληνίδες μάνες και τόνισε ότι σήμερα στη χώρα υπάρχουν 936.000 παντρεμένα ζευγάρια που δεν κάνουν παιδιά. Παράλληλα κατέθεσε σειρά προτάσεων για την ενίσχυση των γεννήσεων με τη δημιουργία ταμείου στήριξης, υλική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και τα ακριτικά νησιά, εκπτώσεις και φορολογικά κίνητρα σε επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

Ανέφερε ακόμη ότι η Τουρκία παροχετεύει παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα, ότι εφαρμόζει ανθελληνική πολιτική μέσω του Προξενείου της και ότι επιδιώκει ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ανέφερε ακόμη ότι σήμερα η Τουρκία χτυπούσε από αέρος τους Κούρδους της Συρίας και ότι ΗΠΑ και Ρωσία την κάλεσαν να σταματήσει γιατί στην πραγματικότητα οι επιθέσεις της δεν είναι κατά του ISIS.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα