Χυδαίο παραλήρημα Ψωμιάδη κατά Μπουτάρη: “Πούλησε τη Μακεδονία η χολέρα, το πολιτικό τραβέλι”

Χυδαίο παραλήρημα Ψωμιάδη κατά Μπουτάρη: “Πούλησε τη Μακεδονία η χολέρα, το πολιτικό τραβέλι”
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φτάνει στην πλατεία Λευκού Πύργου. Πίσω του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του επιτίθεται λεκτικά on camera Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, ο πρώην Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίζεται σε βίντεο να χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις κατά του Δημάρχου

Χυδαία λεκτική επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, από τον πρώην Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, λίγα λεπτά πριν την σε βάρος του άθλια επίθεση στο περιθώριο εκδήλωσης για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, δείχνει τον πρώην Νομάρχη να κάνει δηλώσεις λίγα λεπτά μόνο πριν την επίθεση κατά του Δημάρχου. Όταν μάλιστα οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν ότι έφτασε στο σημείο ο Δήμαρχος, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να ανεβάζει τους τόνους, αποκαλώντας τον “χολέρα και πολιτικό τραβέλι”.

“Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό”, είπε ο πρώην Νομάρχης.

Μία μέρα μετά, σε νέες δηλώσεις του για το περιστατικό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εμφανίστηκε αμετανόητος, λέγοντας πάντως πως “τον πολιτικό του αντίπαλο τον θέλει όρθιο”.

“Από την άλλη, έχετε αντιληφθεί πόσες φορές ο περίεργος αυτός τύπος έχει προσβάλλει όχι τον ποντιακό ελληνισμό αλλά την ίδια την κοινωνία, την ίδια την ιστορία του ελληνικού λαού. Άρα συγχωροχάρτι δεν υπάρχει”.

“Ποιο είναι χειρότερο ή προσβλητικό; Αυτά που είπε ο συγκεκριμένος τύπος αυτά που είπα εγώ; Βεβήλωσα την ιστορία, τις αξίες και τις αρχές της γενιάς μας; Προσπάθησα και μέχρι ένα σημείο σταμάτησα μια ομάδα νέων που ήθελε να ορμήξει. Ήμουν πολύ μακριά από τα γεγονότα”, πρόσθεσε σε σημερινές δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα