Super League: Πρεμιέρα στις 12/9 και τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός την ίδια ημέρα

Super League: Πρεμιέρα στις 12/9 και τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός την ίδια ημέρα
Με απρόοπτα θα ξεκινήσει η Super League Eurokinissi

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου χωρίς το ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί, αφού την ίδια ημέρα οι δύο ομάδες θα παίξουν τον τελικό του Κυπέλλου.

Η Super League θα αρχίσει κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το οποίο ορίστηκε για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει την ίδια ημέρα τον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο και την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ προκειμένου να μην υπάρξει και “σύγκρουση” με την ΕΠΟ κατέθεσε δύο προτάσεις. Πρώτον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να έχουμε αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την πρεμιέρα να γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δεύτερον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου και να οριστεί την 1η αγωνιστική το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε να αναβληθεί μόνο το παιχνίδι των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου. Και να διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή στη διαρκεια της σεζόν.

Τελικά, επικράτησε η δεύτερη λύση προκειμένου όσες ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να έχουν ένα ματς στα πόδια τους πριν τη διεξαγωγή του Champions League και του Europa League.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα