Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στο σημείο επιχείρησε αιφνιδιαστικά ισχυρή αστυνομική δύναμη το μεσημέρι, εντός της Πλατείας Εξαρχείων και πέριξ αυτής, δίχως να σημειωθεί το παραμικρό-Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, για την αποδόμηση οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων.

Συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί από Αίγυπτο, Μαρόκο και Λιβύη, οι οποίοι εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ τα άλλα δύο άτομα που είναι Έλληνες, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 34 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 177,1 γραμμαρίων, έτοιμες για διάθεση –πώληση. Κατασχέθηκαν επίσης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ και 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα 11 άτομα (7 αλλοδαποί και 4 Έλληνες), οι οποίοι εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα