Εξάρχεια: 21 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες και διαρρήξεις

Εξάρχεια: 21 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες και διαρρήξεις

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο κύκλωμα που εξαρθρώνεται στα Εξάρχεια. Χτυπούσαν ανταγωνιστές και διακινούσαν συστηματικά κάνναβη και κοκαΐνη

Εξαρθρώθηκε πολυμελές εγκληματικό δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια αποτελούμενο από 21 μέλη, στην πλειονότητά τους Αλβανοί.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο κύκλωμα που εξαρθρώνεται στα Εξάρχεια το οποίο προσπάθησε να πάρει τα ηνία στην περιοχή ύστερα από την εξάρθρωση του πρώτου μεγάλου κυκλώματος που δρούσε επί σειρά ετών εκεί, το καλοκαίρι του 2016.

Χτυπούσαν ανταγωνιστές και διακινούσαν συστηματικά κάνναβη και κοκαΐνη που προμηθεύονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα από την Αλβανία και διακινούσαν τις ποσότητες αυτές σε εξαρτημένους, τόσο στα Εξάρχεια όσο και ευρύτερα στο κέντρο.

Η δράση τους όμως δεν περιορίστηκε μόνο στην διακίνηση ναρκωτικών αφού η ίδια εγκληματική οργάνωση είναι υπεύθυνη και για πλήθος ληστειών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Πρόσθετα, η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσει ακόμη ένα κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και φαρμακευτικών δισκίων, ευρύτερα στην Αττική.

Για τις δύο υποθέσεις θα ακολουθήσει το μεσημέρι της Παρασκευής επίσημη ενημέρωση και παρουσίασή τους στην Ασφάλεια Αττικής, από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα