Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Κουβαρά κοντά σε σπίτια

Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στον Κουβαρά και έτσι ήδη εμφανίζει καλύτερη εικόνα το πύρινο μέτωπο, δίχως να απειλούνται πλέον τα σπίτια της περιοχής, παρότι ήταν κοντά η φωτιά

Αισιόδοξοι εμφανίζονται για την έκβαση της πυρκαγιάς στον Άγιο Αντώνιο, στον Κουβαρά οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, καθώς χάρη στην έγκαιρη κινητοποίησή της Πυροσβεστικής και παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ήδη το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί και δεν απειλεί πλέον άμεσα τα σπίτια της περιοχής, παρότι ήταν κοντά η φωτιά.

Από την Πυροσβεστική έχουν ήδη μεταβεί στο σημείο 20 άντρες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθεί και ένα ελικόπτερο.

Μάλιστα, ήδη λόγω της καλύτερης έκβασης δόθηκε νέα εντολή να ακυρωθούν τα εναέρια μέσα που ετοιμάζονταν να απογειωθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network