Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου – Ανοίγει μόνο για τριάδες

Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε ζευγάρια του Αγίου Βαλεντίνου – Ανοίγει μόνο για τριάδες
Φίλοι απολαμβάνουν το γεύμα τους istockphoto

Εστιατόριο στο Λονδίνο γιορτάζει την πολυσυντροφικότητα, ανοίγοντας τις πόρτες του μόνο για "throuples" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο αποφάσισε να ρίξει “πόρτα” σε ζευγάρια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τον ιδιοκτήτη του να καλεί ζευγάρια που αποτελούνται από τρία (ή και περισσότερα) άτομα να χαρούν την ημέρα στον χώρο του, εφόσον το επιθυμούν.

Ως είθισται, την 14η Φεβρουαρίου πολλά εστιατόρια βγάζουν συγκεκριμένο μενού για τη συγκεκριμένη ημέρα, με τον αριθμό “δύο” να κυριαρχεί. Για τον λόγο αυτόν, το συγκεκριμένο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του μόνο για “throuples”, για ζευγάρια δηλαδή που αποτελούνται από τρία άτομα.

Όπως γράφει ο independent, το εστιατόριο γιορτάζει την πολυσυντροφικότητα (σχετικό ρεπορτάζ εδώ), επιθυμώντας να καταρρίψει τα ταμπού γύρω από τη μη μονογαμική αγάπη, κάνοντας σαφές ότι όλοι οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα δωρεάν ρομαντικό γεύμα τριών πιάτων, συμπεριλαμβανομένων και δωρεάν ποτών.

Και παρόλο που η μέρα έχει σχεδιαστεί για “throuples”, το εστιατόριο καλωσορίζει όλους τους πολυγαμικούς ανθρώπους, ακόμη κι αν βρίσκονται σε μια σχέση τεσσάρων ή και πέντε ατόμων.

Το εστιατόριο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ζουν ελεύθερα και να διατηρούν οποιονδήποτε τύπο σχέσης τους ταιριάζει, ενώ παράλληλα τους καλεί να μην αισθάνονται περιορισμένοι από τον κοινωνικό κανόνα της μονογαμίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα