Πάντρεψαν 18χρονη με σκύλο για να σωθεί από κατάρα

default image

Με ένα αδέσποτο σκυλί παντρεύτηκε μία 18χρονη στην Ινδία, η οποία θεωρούνταν από την οικογένειά της καταραμένη (pics)

Παντρεμένη με ένα…αδέσποτο σκυλί κατέληξε μία 18χρονη κοπέλα από την Ινδία, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από την κατάρα, την οποία η οικογένειά της πιστεύει ότι κουβαλάει.

Η νεαρή Μανγκλί Μουντά μένει σε ένα χωριό στην επαρχία Jharkhand. Η οικογένειά της πίστευε ότι είναι καταραμένη και προκειμένου να της αλλάξει την μοίρα και να την “σώσει”, αποφάσισε να την παντρέψει με έναν αδέσποτο σκύλο, ο οποίος μάλιστα ήταν “συντοπίτης”, καθώς έκοβε βόλτες στο ίδιο χωριό.

Η περίεργη αυτή τελετή δεν διέφερε σε τίποτα από έναν επίσημο γάμο ινδουιστών. Ο γαμπρός, ονόματι Σέρου, έφτασε στο σημείο με αυτοκίνητο που οδηγούσε σοφέρ και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής καθόταν στο πλευρό της νύφης. Το ότι κάποια στιγμή πήρε ένα γρήγορο υπνάκο, δεν πτόησε κανέναν.

 

“Δεν είμαι ευτυχισμένη με αυτό τον γάμο. Κάποια μέρα θα παντρευτώ έναν άνδρα. Όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να παντρευτούν έναν πρίγκιπα” δήλωσε η 18χρονη νύφη.

Η μητέρα της, επεσήμανε: “Πληρώσαμε αρκετά χρήματα γι’ αυτό τον γάμο. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διώξουμε την κακή τύχη από πάνω της”.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος ανθρώπου με ζώο, είναι μέρος μια γενικότερης φιλοσοφίας που υπάρχει στο χωριό. Σύμφωνα με αυτήν, οι κοπέλες πρέπει να παντρεύονται πρώτα με σκύλο, ώστε όταν έρθει η ώρα να γίνουν ζευγάρι με άνδρα, ο γάμος του να είναι ευλογημένος και να έχει διάρκεια.

 

Πηγή: Metro

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα