Καμμένος: Έστειλα sms σε 3 ανεξάρτητους βουλευτές

,  ,  22 , 2014 / Second congress of the `Independent Greeks` Partry at Faliron, on Nov. 22, 2014
, , 22 , 2014 / Second congress of the `Independent Greeks` Partry at Faliron, on Nov. 22, 2014 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Μήνυμα να μην ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, έστειλε ο Π. Καμμένος σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι έστειλε μήνυμα σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψα ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας αυτήν τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος, ενώ εκτίμησε ότι ο Βασίλης Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE: