Άρτεμις Αστεριάδη: “Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση, πλημμύρισα στο αίμα και λιποθύμησα”

Η εγκυμονούσα Άρεμις Αστεριάδη αποκάλυψε πως είχε μία σοβαρή αποκόλληση, που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Τι είπε η ηθοποιός και μοντέλο.
- 27 Ιουλίου 2022 10:20
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.
Η ίδια έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο με τον σύντροφό της Θαλή, ενώ το νέο μέλος της οικογένειάς τους είναι, επίσης, αγοράκι.
Φαίνεται πως στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, αφού αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως είχε μια σοβαρή αποκόλληση.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μοντέλο απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.
“Τι συμβαίνει και νοσηλεύεσαι; Όλα με το καλό εύχομαι” ρώτησε follower και η ίδια απάντησε:
“Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα. Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό. Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση)”.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις