Survivor 4 trailer: “Λυγίζουν” οι παίκτες – Η αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες

Survivor 4 trailer: “Λυγίζουν” οι παίκτες – Η αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες

Σε κλάματα ξεσπούν όλοι οι παίκτες του "Survivor 4". Το σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας που τους "λυγίζει". Ένας ακόμη παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Ένα πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας θα διεκδικήσουν στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) οι παίκτες του “Survivor 4”, οι οποίοι θα ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους αν κερδίσουν, ενώ θα έχουμε και μια ακόμη αποχώρηση.

Όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, οι νικητές θα μπορούν να ακούσουν ευχές για το Πάσχα από τους δικούς τους ανθρώπους, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να “λυγίζουν” στο άκουσμα του επάθλου.

“Η επικοινωνία σήμερα, που είναι ηχητικό και θα ακούσω το παιδί μου, είναι το καλύτερο δώρο για αυτές της Άγιες Μέρες και για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν θέλω κάτι άλλο, θέλω να ακούσω τον Νικόλα”, αναφέρει ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος προσθέτει: “Ήθελα πάρα πολύ να περάσω το Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους. Ένα ηχητικό τους θα είναι αρκετό για εδώ που είμαστε. Μόνο η σκέψη μου αρκεί, πόσω μάλλον να ακούσω τη φωνή τους, του μπαμπά μου και της μαμάς μου”.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, επίσης, ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για το παιδί του, όπως και ο Γιώργος Κορόμι που αναφέρεται στους γονείς του και πόσο πολύ του λείπουν.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα ριχτούν στη μάχη και θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν αυτό το σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το “Survivor 4”. Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Μ. Τετάρτης (28/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα