Ταΐζει σε internet cafe τον 13χρονο γιο της που δεν σταματάει το video game

Ταΐζει σε internet cafe τον 13χρονο γιο της που δεν σταματάει το video game
Η μητέρα εν δράσει στο internet cafe youtube

Η μητέρα προκειμένου να μην μείνει νηστικό το εθισμένο στα βιντεοπαιχνίδια, παιδί της αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της εισβάλλοντας στο μαγαζί με ένα πιάτο με φαγητό.

Θα μπορούσε κάλλιστα στο περιστατικό που καταγράφηκε και κάνει τον γύρο του κόσμου να ήταν πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα μητέρα, ωστόσο συμβαίνουν και στις Φιλιππίνες.

Η συγκεκριμένη μαμά λοιπόν αποφάσισε προκειμένου να μην μείνει νηστικός ο 13χρονος γιος της, που έπαιζε ατελείωτες ώρες video games σε internet cafe, να πάει εκεί και να τον ταΐσει. Η μητέρα φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στο μαγαζί με ένα πιάτο με φαγητό και να του λέει “φάε τώρα”. Ο μικρός αρνείται να πάρει τα μάτια του από την οθόνη και έτσι η μητέρα αρχίζει να πιάνει το φαγητό με το χέρι και να του το δίνει στο στόμα.

Ο έφηβος σκόπευε να κλείσει 48ώρο εκεί, κερδίζοντας χρήματα και ξαναρίχνοντάς τα στο παιχνίδι, κάτι που όπως τόνισε η μητέρα, σήμαινε ότι θα έμενε νηστικός όλη την νύχτα και ίσως να έχανε και το πρωινό.

Η εμμονή του γιου με τα video games ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν άρχισε να μένει μέχρι αργά στα internet cafe. Η μητέρα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τον σταματήσουν από το σχολείο και του απαγόρευσαν να παίζει βιντεοπαιχνίδια, ωστόσο αυτός συνεχίζει να καταλήγει εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα