Πώς ο Τζόνι Ντεπ εξήγησε στην Κριστίνα Ρίτσι τι σημαίνει “γκέι”, όταν ήταν 9 ετών

Πώς ο Τζόνι Ντεπ εξήγησε στην Κριστίνα Ρίτσι τι σημαίνει “γκέι”, όταν ήταν 9 ετών
H Kριστίνα Ρίτσι πρωταγωνιστεί, στην υποψήφια για Emmy, σειρά με τίτλο Yellowjackets. Matt Sayles/Invision/AP

Η Κριστίνα ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Γοργόνες" (1990) όταν η Γουινόνα Ράιντερ της ανέφερε τον όρο "ομοφοβικός". Ζήτησε λεπτομέρειες και η Ράιντερ 'πέταξε' το μπαλάκι στον τότε σύντροφο της, Τζόνι Ντεπ.

 Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε η Κριστίνα Ρίτσι, σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό θυμήθηκε την ημέρα που έμαθε τι σημαίνει ο όρος ‘ομοφυλοφιλία’. Ήταν 9 χρόνων και σε γυρίσματα ταινίας. Την ερμηνεία την έδωσε ο Τζόνι Ντεπ, δια τηλεφώνου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην υποψήφια για Emmy, τηλεοπτική σειρά του Showtime, με τίτλο Yellowjackets δεν είχε μπει καν στην εφηβεία, όταν ήταν στα γυρίσματα της ταινίας “Γοργόνες” -του 1990. ‘Έπαιζε’ στο πλευρό της Σερ και της Γουινόνα Ράιντερ, η οποία τότε είχε σχέση με τον Ντεπ.

“Θυμάμαι πως στο πλατό είχε προκύψει ένα θέμα, με έναν άνθρωποι που δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με κάποιον άλλον. Ρώτησα τη Γουινόνα ποιος ήταν ο λόγος του εκνευρισμού. Μου απάντησε “μάλλον είναι ομοφοβικός”. Δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη. Όπως δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν μου είπε τη λέξη ‘ομοφυλόφιλος’.

Της ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε. Δεν έβρισκε τον τρόπο και αποφάσισε να πάρει στο τηλέφωνο τον Ντεπ. Ο τρόπος που βρήκε ο Τζόνι να με ενημερώσει ήταν ο πιο απλός που υπήρχε. Μου είπε “γκέι είναι ένας άνδρας που θέλει να κάνει σεξ με άλλον άνδρα και μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα”. Ήταν τόσο ξεκάθαρος που αρκέστηκα σε ένα ‘α, ΟΚ’”, πριν τερματίσει την κλήση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα