Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά

Διαβάζεται σε 1'
Λιμάνι Πειραιά (φωτογραφία αρχείου)
Λιμάνι Πειραιά (φωτογραφία αρχείου)

Περαστικός εντόπισε σορό άνδρα να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε10 στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησε το Λιμενικό.

Νεκρός εντοπίστηκε, νωρίτερα σήμερα, ένας άνδρας στο λιμάνι του Πειραιά, με τις συνθήκες θανάτου του να ερευνώνται από το Λιμενικό Σώμα.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, για έναν ηλικιωμένο άνδρα που βρέθηκε ανοικτά της Πύλης 10 του λιμανιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν έφερε προσωπικά έγγραφα ή κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώρισή του.

Η σορός, που επέπλεε, εντόπισαν πολίτες και ενημέρωσαν τις Αρχές, μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα