Φωτιές σε Μαραθώνα και Αρκαδία - Υπό μερικό έλεγχο τα μέτωπα σε Αχαΐα, Κεφαλονιά

Πυροσβέστης επιχειρεί σε δασική πυρκαγιά
Πυροσβέστης επιχειρεί σε δασική πυρκαγιά EUROKINISSI

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι πολύ δυνατοί άνεμοι. Μεγάλος ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς σήμερα, Πέμπτη.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, η οποία νωρίς το πρωί της Πέμπτης οριοθετήθηκε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται πως το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι πολύ δυνατοί άνεμοι.

ADVERTISING

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Και στα Λουτρά Αρκαδίας εκδηλώθηκε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στη δασική περιοχή που φλέγεται επιχειρούν 30 πυροσβέστες, με 12 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύθηκαν αργά το βράδυ, κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά, στην περιοχή του Αράξου, στη δυτική Αχαΐα, τα ξημερώματα.

Στην περιοχή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα με 16 άτομα, που προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από το δάσος της Στροφυλιάς.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Ζόλα της Κεφαλονιάς. Για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν μερικά σπίτια στο βόρειο τμήμα του χωριού Ζόλα, ενώ με εντολή της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χωριό όλα τα αυτοκίνητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Πυροσβεστική
SHARE:

24Media Network