Κέρκυρα: Βρετανίδες τουρίστριες παραλίγο να καούν ζωντανές από φωτιά στο κλιματιστικό του δωματίου

Κέρκυρα: Βρετανίδες τουρίστριες παραλίγο να καούν ζωντανές από φωτιά στο κλιματιστικό του δωματίου
Εφιαλτική νύχτα έζησαν τρεις Βρετανίδες τουρίστριες Twitter

Τρομακτικές στιγμές έζησαν τρεις νεαρές κοπέλες από την Βρετανία, το πρώτο βράδυ τους κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κέρκυρα. Έπιασε φωτιά το κλιματιστικό, ενώ κοιμόντουσαν.

Εφιαλτική νύχτα έζησαν τρεις Βρετανίδες τουρίστριες, όταν έπιασε ξαφνικά φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν στη Κέρκυρα.

Οι νεαρές κοπέλες, Αλίσια Μακναμάραρ, Μέγκαν Κένεντι και Φαίη Τούρμπερβιλ, που έφτασαν στην Ελλάδα από το Μπέρμιγχαμ, επέλεξαν τον Κάβο της Κέρκυρας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Όταν έφτασαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου παρατήρησαν ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό του δωματίου τους και ενημέρωσαν τους υπευθύνους, χωρίς όμως να έχουν κάποια ανταπόκριση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρώτο βράδυ που έμειναν οι κοπέλες στο δωμάτιο και την κατάλαβε η Μέγκαν Κένεντι ειδοποιώντας τις άλλες δύο κοπέλες να βγουν έξω.

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», περιγράφει η Αλίσια Μακναμάρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι τουρίστριες, ο συναγερμός που είχε το δωμάτιο για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα, αλλά τον ενεργοποίησαν οι ίδιες. Τότε υπάλληλοι του ξενοδοχείου έτρεξαν με πυροσβεστήρες και έσβησαν την φωτιά.

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά. Νιώθουμε τυχερές που είμαστε ζωντανές», λέει η Αλίσια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version