Βρετανία: Παρουσιάστρια “ανέστησε” το αγαπημένο της άλογο μέσω ταρίχευσης

Βρετανία: Παρουσιάστρια “ανέστησε” το αγαπημένο της άλογο μέσω ταρίχευσης

Με ένα μάλλον μακάβριο τρόπο επέλεξε γνωστή παρουσιάστρια να τιμήσει το αγαπημένο της άλογο. Η φωτογραφία του ταριχευμένου ζώου προκαλεί δέος.

Η Βρετανίδα παρουσιάστρια Λουίζα Ζίσμαν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το αγαπημένο της άλογο, τον Μαντρόνο. Το πανέμορφο άλογο φαίνεται να στέκει περήφανο στην αγκαλιά της. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το προϊόν ταρίχευσης ενός νεκρού ζώου από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως καταγράφει το περιοδικό People, o Σάιμον Γουίλσον ανέλαβε την ταρίχευση του Μαντρόνο, ύστερα από τον θάνατό του από καρκίνο του δέρματος, την περασμένη χρονιά. Ο επαγγελματίας ταριχευτής έγραψε στο Instagram πως ήταν το πιο όμορφο άλογο που έχει δει, ενώ η Ζίσμαν εξήγησε πως προέβη σε αυτή την διαδικασία έχοντας βιώσει έντονο πένθος με κρίσεις πανικού και ίλιγγο, ύστερα από το θάνατο του αλόγου.

Η Ζίσμαν σχολίασε στο Instagram πως το αγαπημένο της λευκό άλογο παραμένει “τέλειο, με τα ίδια ευγενικά μάτια, με τις ίδιες μικρές κατσαρές τούφες στο τρίχωμα του” και ευχαρίστησε τον ταριχευτή Σάιμον και την ομάδα του για τη δουλειά τους, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα