Μ. Βρετανία: Η Ρωσία σχεδίαζε μεγάλη κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μ. Βρετανία: Η Ρωσία σχεδίαζε μεγάλη κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Άνδρας με μάσκα μπροστά από μπάνερ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες AP

Το βρετανικό κέντρο Εθνικής Ασφαλείας αποκάλυψε ότι οι Ρώσοι σχεδίαζαν εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ρωσικό σχέδιο για εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 αποκάλυψε το βρετανικό κέντρο Εθνικής Ασφάλειας τη Δευτέρα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βρετανοί, οι οποίοι για τη συγκεκριμένη αποστολή, συνεργάστηκαν με τις αμερικανικές υπηρεσίες, οι Ρώσοι ετοίμαζαν, επί αρκετούς μήνες, “ηλεκτρονικό” χτύπημα σε κάθε είδους υπηρεσία των Ολυμπιακών Αγώνων ακόμα και των χορηγών το οποίο, αν πετύχαινε, θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.

Ως γνωστόν, η Ρωσία είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από την WADA για σειρά συνεχών παραβάσεων στη νομοθεσία του ντόπινγκ, απόφαση που ανάγκασε τους Ρώσουν να προσφύγουν στο CAS.

Συμφωνα με τις βρετανικές αρχές, ανάλογη ρωσική προσπάθεια είχε λάβει χώρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 στη Νότιο Κορέα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα