Πάιατ: Επίσκεψη στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΕΘ

Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και συζήτησαν για ζητήματα ανάπτυξης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Ο κ. Πάιατ είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συζήτησε για ζητήματα ανάπτυξης και σύσφιξης των παραδοσιακών σχέσεων των δύο χωρών, σε συνέχεια των περσινών συζητήσεων και της συνεργασίας που είχαν για την προετοιμασία και την επιτυχή παρουσία των ΗΠΑ στην 83η ΔΕΘ, όπου ήταν τιμώμενη χώρα. Παράλληλα ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον αμερικανό πρέσβη και για τη λειτουργία του Film Οffice της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με το Hollywood.

Στη συζήτηση έγινε, άλλωστε, εκτενής αναφορά στο φετινό πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας με την πρεσβεία των ΗΠΑ, και την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα στις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας θα επισκεφτεί την Καλιφόρνια και τη Σίλικον Βάλεϊ, συνοδεία εκπροσώπων επιχειρήσεων, με στόχο την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και την ενίσχυση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών, στο πλαίσιο της ανάδειξης του αναπτυξιακού πυλώνα της καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Πάιατ θα συνδράμει ενεργά για την επιτυχία της αποστολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ADVERTISING
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ
Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Τζέφρι Πάιατ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κικίλιας: Ο Αντετοκούνμπο θα είναι πρεσβευτής στην αντικαπνιστική καμπάνια του Υπουργείου Υγείας

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση με κεντρικό σύνθημα ανάπτυξη για όλους, ανάπτυξη παντού

Η έκπληξη της ομιλίας Μητσοτάκη

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Ζέρβας

SHARE:

24Media Network