Survivor – Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος: Ξυρίστηκε και κουρεύτηκε μετά από 6 μήνες

Survivor – Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος: Ξυρίστηκε και κουρεύτηκε μετά από 6 μήνες
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος glomex

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θέλησε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λίγο μετά την αποχώρησή του από το “Survivor 4”, ένα βήμα πριν τον ημιτελικό.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστος, αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε για πρώτη φορά εδώ και έξι μήνες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο για κάποια σχόλια που έκανε για τον τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

“Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram. Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε. Αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω και του ζητώ συγγνώμη αν τον πείραξε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: “Κι εγώ αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και μου αρέσει να κάνω πλάκα. Αλλά αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν… Είμαι ένας άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα