ΑΒ Βασιλόπουλος: Δυναμικά στα καταστήματα γειτονίας. Ανοιχτά από τις 5 το πρωί και Κυριακές

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δυναμικά στα καταστήματα γειτονίας. Ανοιχτά από τις 5 το πρωί και Κυριακές

Στην επέκταση του επιχειρηματικού μοντέλου franchise, ΑΒ Shop & Go, προχωράει η ΑΒ Βασιλόπουλος. Πόσο θα χρηματοδοτεί τους συνεργάτες της

Η πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου franchise ΑΒ Shop & Go «Το δικό σου», πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη από στελέχη της διοίκησης της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Για το νέο μοντέλο καταστήματος η εταιρεία θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό της αρχικής επένδυσης σε κάθε επιχειρηματία, που επιθυμεί να λειτουργήσει το δικό του ΑΒ Shop&Go. Το πρόγραμμα  το οποίο προβλέπει χρηματοδότηση έως και 80% της επένδυσης  ξεκινά από την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη λειτουργούν 12 σημεία και όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της στόχος είναι η δημιουργία 100 σημείων μέσα στην προσεχή πενταετία. Πρόκειται για ένα self service κατάστημα το οποίο αναπτύσσεται σε χώρους πώλησης 120-200 τ.µ. διαθέτει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών της ΑΒ (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας) ενώ ο μέσος όρος απαιτούμενης επένδυσης είναι της τάξεως των 100.000-130.000 ευρώ.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας, το νέο μοντέλο καταστημάτων θα έχει τη μορφή convenient store, μπαίνοντας στη γειτονιά, και προσφέροντας τη δυνατότητα για γρήγορα ψώνια. Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης θα λαμβάνει άδεια ατομικής επιχείρησης, και επομένως θα μπορεί να λειτουργεί και τις Κυριακές και μέχρι τις 5 το πρωί κάθε μέρα ή και σε 24ώρη βάση.

Σε ότι αφορά την χρηματοδότηση αυτή θα είναι υπό την μορφή επιδότησης για τον κινητό εξοπλισμό του καταστήματος αλλά και τις παρεμβάσεις διαμόρφωσης του χώρου που θα στεγαστεί η επιχείρηση, και όπως προαναφέρθηκε θα φθανει έως το 80% της αρχικής επένδυσης. Η επιδότηση αυτή, θα είναι άτοκη και θα μπορεί να αποπληρωθεί σε έως 120 δόσεις.

Ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος COO της ΑΒ Βασιλόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του: « Στην ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζουμε έμπρακτα ότι μέσα από καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, μπορεί να ενισχυθεί το ελληνικό επιχειρείν και να σμιλευτεί η επιχειρηματικότητα του αύριο. Κάθε μέρα κάνουμε σταθερά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε μέσα από επιχειρηματικά σχήματα που παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, να προσφέρουμε διεξόδους σε κάθε νέο ή έμπειρο επιχειρηματία, δημιουργώντας κίνητρα για το νέο ξεκίνημα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα