Andrew Tate: Παρατείνεται η κράτηση του μισογύνη influencer για ακόμη ένα μήνα

Andrew Tate: Παρατείνεται η κράτηση του μισογύνη influencer για ακόμη ένα μήνα
Ο Andrew Tate και ο αδερφός του Tristan 2023 Alexandru Dobre/AP Photo

Ρουμανικό δικαστήριο παρατείνει την κράτηση του μισογύνη Influencer Andrew Tate και του αδερφού του κατά 30 ημέρες ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για φερόμενη σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση.

Για ακόμη έναν μήνα παρατείνεται η κράτηση του Influencer Andrew Tate και του αδελφού του Tristan, σύμφωνα με την απόφαση δικαστηρίου της Ρουμανίας, ενώ την ίδια στιγμή ερευνώνται από την Diicot, την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος της χώρας.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό επρόκειτο να μεταφερθούν δύο ύποπτες γυναίκες, επίσης ρουμανικής καταγωγής, οι οποίες συνελήφθησαν ταυτόχρονα με τους αδελφούς Tate.

Οι Ρουμάνοι εισαγγελείς, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κράτηση υπόπτων για έως και 180 ημέρες κατά τη διάρκεια των ερευνών, υπέβαλαν αίτηση για παράταση της κράτησης κατά έναν ακόμη μήνα, μετά από παρόμοιο αίτημα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, που θα κρατούσε τον Andrew και τον Tristan Tate στη φυλακή έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Ο δικηγόρος του Tate, Eugen Vidineac, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν υπάρχουν “αποδείξεις” εναντίον του πελάτη του και ότι ο Tate απλώς “έπαιζε έναν χαρακτήρα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την εμφάνισή του στο δικαστήριο νωρίτερα αυτό τον μήνα, αναφέρει ο Guardian, ο influencer είπε χαρακτηριστικά: “Ζητήστε τους αποδεικτικά στοιχεία και δεν θα σας δώσουν κανένα, γιατί δεν υπάρχουν. Θα μάθετε σύντομα την αλήθεια αυτής της υπόθεσης”.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι τα αδέρφια ήταν μέλη μιας οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που εκμεταλλευόταν γυναίκες αναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο Andrew Tate κατηγορείται επίσης για τον βιασμό μιας από τις γυναίκες τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε βάρος των αδελφών

Οι εισαγγελείς έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής έξι φερόμενα θύματα, μεταξύ των οποίων και ανήλικες.

Σημειώνεται ότι τα αδέρφια Tate βρίσκονται υπό κράτηση από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν συνελήφθη μετά από έφοδο στο σπίτι του στο Βουκουρέστι.

Ο πρώην kickboxer έχει εκατομμύρια διαδικτυακούς οπαδούς – παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί από ιστότοπους όπως το TikTok, το Instagram, το Facebook και το YouTube για μισογύνικα σχόλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα