ΜέΡΑ 25: Η Ν.Δ. ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία, όχι για τη σκληρή πραγματικότητα

ΜέΡΑ 25: Η Ν.Δ. ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία, όχι για τη σκληρή πραγματικότητα
ΜέΡΑ25 Eurokinissi

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση της Ν.Δ. για τη διαχείριση της πανδημίας, ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

“Η κυβέρνηση που σπεύδει να αποπληρώσει δήθεν πρόωρα το ΔΝΤ, αφού ουσιαστικά παίρνει τα χρήματα από την μια “τσέπη” αυτή του ESM και τα μεταφέρει στην άλλη, σ’ αυτή του ΔΝΤ, είναι η ίδια κυβέρνηση που δεν πληρώνει έγκαιρα ούτε τις υπερωρίες των υγειονομικών της χώρας, εν μέσω πανδημίας“, τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

“Είναι η ίδια κυβέρνηση που ετοιμαζόταν να αφήσει χωρίς δωρεάν φάρμακα τους χαμηλοσυνταξιούχους και που άφησε χωρίς εμβόλια τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ήταν προγραμματισμένο να εμβολιαστούν σήμερα, μιας και οι 45 αξιωματούχοι που θα εμβολιάζονταν συμβολικά έγιναν ‘126 πρόσωπα κρίσιμα για την λειτουργία της κυβέρνησης'” συνεχίζει και καταλήγει: “Αυτή είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που δεν ορρωδεί προ ουδενός, όταν είναι να μοιράσει λεφτά στα μέσα για να διαχειριστεί επικοινωνιακά, ακόμα και τον εμβολιασμό των πολιτών, ενώ για την ουσία και την σκληρή πραγματικότητα διαρκώς φείδεται σε “επιτελικότητα” και αποτελεσματικότητα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα